Superbrain Yoga

"Iedere keer als ik Superbrain Yoga beoefen, sta ik er weer verbaasd over: Binnen een paar minuten voel ik me mentaal heel helder, alsof een lamp in mijn hoofd aangaat! Meteen daalt er ook een innerlijke rust en kalmte over mij heen. Ik voel me weer alsof ik overzicht heb op de diverse taken die ik wil gaan doen."

Superbrain Yoga is een geavanceerde techniek, beschreven en onderzocht door Master Choa Kok Sui in zijn boek “Superbrain Yoga”. De techniek heeft als doel om de mentale prestaties bij een persoon te verbeteren en emoties te helpen reguleren.

Superbrain Yoga is gebaseerd op de principes van acupunctuur, waarbij diverse energiepunten worden gestimuleerd. Deze energiepunten hebben een versterkende werking op de hersenen en haar functies.

Diverse wetenschappelijke onderzoeken* tonen aan dat Superbrain Yoga een sterk positief effect heeft.

superbrain yogaDe voordelen van regelmatige beoefening van Superbrain Yoga volgens Master Choa Kok Sui: 
- Je hersenen beter te laten functioneren door ze effectief op te laden 
- Je mentale capaciteiten te versterken 
- Je creativiteit te stimuleren 
- Je innerlijke vrede te vergroten 
- Je psychologische stabiliteit te versterken en stress te verminderen 
- Je energielichaam komt beter in balans
- Je intuitie te versterken 

En dat bereik je door een paar minuten per dag Superbrain Yoga te beoefenen.... 
 
Tip: Doe mee met de workshop en leer deze bijzondere oefening aan je kinderen! Het is gebleken dat kinderen veel baat hebben bij de beoefening van Superbrain Yoga. 
Hoe ziet de workshop eruit: Theorie en praktijk oefeningen, veel experimenteren en onderzoeken zodat je alle ins en outs leert van deze bijzondere techniek. En je deze techniek op de correcte manier leert. Kortom een interactieve informatieve dag. Deze workshop gaat niet over yoga voor het fysieke lichaam. Het is een simpele oefening om je hersenen te stimuleren. We zitten tijdens de workshop op een stoel en lenigheid is niet vereist. 
 
Het boek Superbrain Yoga door Master Choa Kok Sui is te koop tijdens de workshop

 
*Bronnen en meer informatie: 
· Het boek “Superbrain Yoga” geschreven door Master Choa Kok Sui (€ 35,-) 
· www.superbrainyoga.org    (diverse artikelen)
· http://www.pranichealing-mkd.com/research/Superbrain%20Y%20research.pdf
· http://www.scribd.com/doc/7167049/Super-Brain-Yoga-Research-Study
· Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=KSwhpF9iJSs 

 

Ben je geinteresseerd in deze workshop kijk in onze agenda voor een overzicht.

Staat er geen workshop gepland? Laat ons weten dat je geinteresseerd bent. Bij een volgende workshop nemen we contact met u op.

Op locatie: Wil je de workshop bij jouw in de buurt volgen, of bij jouw thuis of op eigen locatie. Dit is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie. Via www.isabelsips.nl of mail me op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Disclaimer

Pranic healing is niet bedoeld om de reguliere gezondheidszorg te vervangen, maar juist om deze aan te vullen. Lees de volledige versie disclaimer.

Aangesloten bij Pranic Healing Nederland & België