Meditatie

"Door dagelijkse beoefening van de Twee harten meditatie, wordt de beoefenaar innerlijk getransformeerd en vervuld met innerlijke vrede, liefde en vergeving." 
Master Choa Kok Sui

twin hearts

De "Twin Hearts" meditatie is ook wel bekend als de meditatie voor wereldvrede en verlichting. Deze op het eerste oog eenvoudige meditatie is heel erg oud en tegelijkertijd heel erg nieuw. Master Choa Kok Sui heeft de meditatie aangepast aan deze tijd zodat de meditatie voor iedereen in korte tijd te beoefenen is. (20 - 30 minuten) Zodat ook mensen met een druk bestaan hier hun voordeel mee kunnen doen. 

Deze meditatie is zowel geschikt is voor mensen die nog nooit gemediteerd hebben als voor mensen die veel ervaring hebben met mediteren. Elke keer weer is er iets nieuws in deze meditatie te ontdekken.

Deze meditatie genereert een enorme hoeveelheid spirituele energie die een sterk reinigende werking heeft op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze meditatie wordt nog eens versterkt als je deze meditatie in een groep tegelijk beoefend.

Deze meditatie kan je gebruiken om diepe ontspanning te bereiken, om stress los te laten, voor gezondheid, om creativiteit en mentale helderheid te versterken, om je gelukkiger en voldaan te voelen.

Enkele voordelen die beoefenaars van de Twin Hearts meditatie opgemerkt hebben, zijn:

- leidt tot een merkbare ontspanning van het lichaam en kalmering van de emoties op, met als gevolg stilte in het hoofd. Hierdoor kan men helder nadenken;
- regelmatige beoefening leid tot verhoogd gevoel van tevredenheid, geluk, innerlijke vrede en vreugde en plezier in het leven;
- verbetert de relaties met je geliefde, familie, vrienden en collega's;
- vergroot je intelligentie en je intuïtieve vermogens worden sterker;
- Je aura en chakra’s worden groter en pranic healers ervaren betere en snellere resultaten in healings.
- betere gezondheid

We nodigen je uit om samen te mediteren. Na het bijwonen van de groepsmeditatie kun je op een veilige manier de meditatie zelfstandig uitvoeren. Kijk op onze agenda. 

Of maak een afspraak voor een meditatie bij jou in de buurt… www.isabelsips.nl of mail me op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

Pranic healing is niet bedoeld om de reguliere gezondheidszorg te vervangen, maar juist om deze aan te vullen. Lees de volledige versie disclaimer.

Aangesloten bij Pranic Healing Nederland & België